LITEN PROMENIX

Blev en lätt promenad ikväll. Asså min stan är så sjukt fin. Lär känna nya vägar var varje runda. Fann mig en sushi bar. Jag som varit så sugen på sushi. Så snart kommer jag köpa hem mig sushi och njuta. Mums mums mums. Träningsvärken börjar försvinna eller lätta iaf. Men det kommer säkert kännas imorgon. Då blir det intense core träning. Woohoo. Som jag längtat!!

KÄMPE

Tisdagen var en kämpig dag. Massa nytt. Och känns som man lärt sig en massa fel i skolan. Så massor att lära mig… om på nytt och rätt. Men men. Bara att kämpa. 

Det är svårt att motivera sig när man är sjukt trött efter en massa nytt. Men tvingade mig att gå till träningen med SwedenRunners. Kämpade som fan så blev trött på ett helt annat sätt sen på kvällen. 
Och jag fick en djävulsk träningsvärk. Helt galet. Har fortfarande ont. Haft två vilodagar nu. Fast ska ta en promenad ikväll iaf. Men imorgon är jag äntligen tillbaka på gymmet. Woohoo!

TVÅ I ETT

Idag har man varit på Finspång. En annan avdelning på ett annat sjukhus som vi arbetar på här i Norrköping. Nu har jag varit snart överallt gällande mitt jobb. 

Efter jobb idag har man fixat inför nästa vecka. Fått svar angående hur det kommer att fungera med insläppet för crawlkursen. Är så taggad. Om en vecka startar det. 
Dagens träning idag blev löpning. Och sedan blev det även lite magövningar här hemma på min yoga matta. 
På fredag börjar mitt gymkort gälla igen. Jag är så taggad för det med. Woohoo! Vad här ska bokas pass.