DE SENASTE DAGARNA

Har inte bloggat på några dagar för har inte hunnit. Varit så mycket så varit sjukt trött. Men nu ska jag berätta vad som hänt de senaste dagarna. 

Till fredagskvällen kom mamma, syrran och moster Eva till mig vid halv tolv tror jag det var. Då bar vi in det sista av mina saker som de hade med sig. Sedan blev det checka in lägenheten innan vi la oss. Jag hade fixat sängarna till dem så blev ju bara att lägga sig. 
På lördagen sedan åkte vi till Ingelsta shoppingcenter där vi shoppade gardiner, duschdraperi, blommor, en tv och mat. När vi sedan kom tillbaka hem till mig satte vi upp allt. Så nu är hela lägenheten klar. Det enda som inte är uppe är tavlorna. Tror vi behöver borra för kunna få in spiken. Ska lägga upp mer bilder senare på min inredning. 
 

På lördagskvällen sedan hade vi kräftskiva. Riktigt mumsigt. Första festen i mitt nya hem. Haha. En tradition även för oss att äta kräftor innan alla börjar skolan igen. 

 

Och innan vi gick och la oss tog vi en promenad runt i Norrköping. Asså detta är en otroligt vacker stad. Och tänk att jag ska bo här. Haha. Vi hittade den roliga bänken som vi gick upp och satte oss i. Sedan följde vi kanalen och gick sedan hem via gågatan. 

 

På söndagen sedan bråkad Eva lite mer med att sätta upp lampor. Blev även en kort sväng in på närmsta köpcenter vid mig. Jag har tydligen tre stycken bara någon gata ifrån. Helgerna är räddade. Haha. 

Viss eftermiddagen körde vi sedan ner till Skåne. Så hela denna veckan blir det Skåne för mig. Det sista innan jobbet börjar nästa vecka. Hihi. 
Så det har varit full fart hela helgen. Långa dagar. Så därför har jag inte orkat blogga. Tiden har bjudit på både roliga och obehagliga stunder. 
När vi åkte ner till Skåne mötes vi av helgens mesta obehagligaste stunder. Vi hann inte ens komma ut ur Norrköping förrän vi såg en stående vid en bro och skulle ta livet av sig. Men det stod en dam brevid den unga tjejen och höll henne i armen och pratade med henne. Några meter efter platsen mötes vi sedan polisen. Så ont i magen vi fick. Fy så hemskt. Och sedan innan vi anlände till Jönköping så höll en lastbil och en personbil på att kroka. Vi fick tvärnita på vägen. Helt galet. Och innan vi kom till ljunga så var det en som hade kört in i räcket. Två män satt med den unga mannen som nog hade suttit vid ratten. Han såg helt förstörd ut. Vi möte ambulansen några meter efter olyckan. Så hemresan ner till Skåne var väldigt annorlunda. Men som tur så fikade vi på en otroligt vacker plats så vi kunde lugna våra nerver. 
 

Men helgens roligaste händelse var när vi vilade. Så satt mamma, jag och syrran i soffan. Och plötsligt så small det till lite i mitt sovrum. Mia och jag kollade in mot mitt sovrum och utbrast duva. Och mamma trodde bara vi var dumma i huvudet. Så började jag henne mot mig så hon kunde se. I mitt sovrum hade en duva flugit in och satt sig på fönsterbrädan. Mia fick lyfta ut den. Helt galet. Haha! 

 

Igår körde jag och syrran till Blekinge för att kolla på lägenheter. Vi fick gå upp vid fyra för att köra fem så vi var i tid för första visningen klockan åtta. Men det blev fan ingen visning. Hyresvärden kom aldrig. Och det var inte bara jag och syrran som skulle kolla på lägenheten. Hur kan man göra så. Och vi fick inte kontakt med hyresvärden heller. Helg sjukt. Och sedan hittade vi inga parkeringar i stan. Helt kaos. Men vi fick se iaf på den andra lägenheten vi skulle kolla på. Sån tur. Men syrran var ju helt slut. Så efter den körde vi hem direkt. Sedan sov jag i två tre timmar. Helg slagen. Och syrran isolerade sig på rummet. Hon har asperger och massa hinder på vägen gör henne jättetrött. Så gårdagen var inte jättelyckad. Den var iaf inte som vi hade tänkt oss. 

Men nu har jag skrivit vad som hänt mig de senaste dagarna. Som sagt en massa. Och är fortfarande helt slut. Men idag har man vilat upp sig. Bara gjort några små ärenden. Men nu sitter jag på bussen mot Ystad. Ska lämna saker och hämta hos moster och sedan ska jag hem till hallgrens för att hjälpa dem att sätta upp partytältet inför lördag. Woohoo för då är det 25 års fest. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress