PACKAT

Då var det måndag. Och sista dagen i juli månad. Och denna dagen började med att man startade packa ihop det sista av ens saker här hos mamma. Men vid lunch fick man sticka och leka med Emma en stund. Hihi. Fick även ett packet ifrån kusin. Nu är man medlem hos SwedenRunners. Yeeaaah!! När jag sedan kom hem blev det packa klart. Nu är allt packat och redo inför onsdag. Men Gud vad många kläder man har. Blev lite rensat nu men har kvar senare att rensa bland allt jag har. Det får underhålla mig några månader framåt sen. Haha. Men det stora målet nu med alla saker är att få upp det till Norrköping i övermorgon. Hihi!!


INFLYTTNINGS PRESENT

Idag efter piffat upp sig från natten åkte vi i familjen ut till moster Lisbeth och fikade. Hur trevligt som. Och mitt i allt fick jag en inflyttnings present. Hiii. Fick presentkort på IKEA och handdukar. Så perfekt. Tack kära moster. Annars har vi inte gjort mer denna dagen. Men vila är också bra att göra. Hehe. 

GÅRKVÄLLEN

Vid halv fyra träffade man Jessica och åt middag tillsammans vid Stortorget i Ystad. Där blev det nudlar med kyckling och räkor. Mums mums. Sedan satte vi oss på tåget mot Malmö där det var förfest hos Erik. Vi spelade roliga spel där man använder sin mobil tillsammans med tv. Sjukt roligt. Massa skratt. Sedan blev det utgång på etage där vi dansade till klocka. Tre på natten. Haha hade så sjukt kul. Och med det mår man idag. Hehe. Men YOLO på det. Hahaha!!