LÖPLABBET & IKEA

Idag tog man sig en sväng in till Malmö. Det där med att inte shoppa mer och spara pengar funkar inte riktigt när man behöver saker. 

Första stoppet blev på Löplabbet. Har diskuterat med min kusin som hjälpt mig finna Swedenrunners i Norrköping. Så när jag flyttat dit där ska jag springa med dem i veckan och hos dem då få stöd och tips på min löparteknik. Inför detta insåg jag att jag inte har några bra löparskor. Mina gamla är sjukt slitna och jag har bestämt att ha dem på jobbet tills jag kan köpa nya till det. Och idag springer jag med smärta. Inte bra alls. Men hos löplabet fick jag en massa hjälp. De filmade in en när man sprang på löpband. Sedan diskuterade vi skomodeller. Sedan fick jag prova även de skorna att springa med. Köpte mig ett var riktigt sköna och även ett par kompressionsstrumpor. Ikväll ska man inviga dem. För nu ska jag börja löpträna igen. 
Sedan tog jag bussen till IKEA. Samtalade med mamma angående lampor för en dag sen. Och vi kom fram till att jag saknade lampor att ha i hallen. Så på IKEA idag handlade jag lampor. Så nu ska det banemej bli ljust i mitt hem. 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress