ÖVA ÖVA ÖVA
Om man ska bli bra på något så gäller det att träna. Övning ger färdighet. Men man måste låta det ta sin tid. 
Jag kände i fredags att folk i bassängen kan vara riktiga idioter. Att man kan må så dåligt för andra är så egoistiska. Men idag växte min självkänsla. Ville men var inte taggad för simträning. Hade jag inte haft en ny baddräkt hade det nog inte blivit mot badhuset idag. Men jag kom som sagt dit och jag köttade på i min tid. Jag tänker en massa och det försvårar simningen. Men nån gång ska jag väl få till det. Men fick avsluta min träning med att ha längan för mig själv. Så himla skönt att inte känna sig jagad av någon. Tror att söndagar är en sjukt bra dag att simträna på. 
Annars idag har man hunnit med en massa. Tvättat. Städat. Dataarbete. Och mina planer för dagen är inte slut. Tänkte ta mig ut på en löprunda också. Sedan blir det tv innan sängdags. Imorgon blir det av mot Motala och jobba. 
BUS 2018
Nu presic anmälde jag mig till ett lopp till sommaren. Backyard Ultra Sydkust. Ett lopp som SwedenRunners annordnar i Trelleborg. Så nu blir det bara träna och träna fram till den 7 juli 2018. Mitt enda mål under detta loppet är att få hem en medalj.
2018 kommer verkligen bli en nystart för mig. Ska börja springa några lopp och även köra något prova på triatlon lopp. Sedan har jag ju massa andra drömmar för 2018 som jag hoppas också kunna genomföra, så som resa utomlands. Blir bara att spara spara spara en massa pengar och träna träna träna för få hem medaljer och känna att fan jag kan om jag vill. 
PEPP TILL DEPP
Dagarna går ju i ett. 
I torsdag efter jobb i Linköping blev det zumba. Helt otroligt att instruktören kom ihåg mig. Haha. 
I fredags firade vi på jobbet med smörgåstårta att vi vunnit upphandlingarna. Sju år till har vi fått. En riktigt firar dag. 
Efter jobb stack jag till badhuset. Men det var ingen rolig träning. Vi var sex stycken på en bana. Och jag var den enda nya simmaren. Alla andra var typ elit simmare. Inte kul. Fick tips från en. Det var ju snällt men hela samtalet kändes konstigt men tackar för alla tips. Sedan fanns det andra på banan som klaga över mig hela tiden. Så tydligen får man inte bli bättre när man är ny. Förlåt men jävla idioter. Ge mig plats att kunna bli bättre så ni inte kan klaga över mig mer. Idioter idioter idioter. Såna människor ger en så dåligt självförtroende. 
Men idag har jag peppat mitt självförtroende med ny baddräkt. Ingen ska stoppa mig för mina drömmar. Alla är vi nya nån gång. Många kanske lär sig saker som barn men jag lär mig mycket nu som 23 åring. 
Idag blev det träningskläders shopping. Blev ett par träningsbyxor, ett par kompressionsstrumpor, två sportbh, två tröjor och baddräkten. 
Men man har även fått pepp ifrån kusin denna veckan. Hon har skickat tre simmössor till mig. Så snällt av henne. 
Idag palla jag inte mycket träning men peppen är igång. Man får ju ha sina deppiga dagar också. Jobbigt men imorgon ska jag på det igen. Men en promenad till kyrkogården blev det idag. Det är ju ändå alla Helgona.  (null)