TRÄNINGSVÄRK
Att träningsvärk kan försvåra ens jobb e ju bara sjukt. Jobbigt och gå och vara glad och skratta är plågsamt. Tränade ju mage i söndags. Igår kom lite träningsvärk. Men idag asså hela magen och sidorna känns som massa blåmärken. Helt sjukt vad det känns. Och inte blev det bättre när man tränade med SwedenRunners ikväll. Intervallträning. Fyyy magen skulle kunna döda mig. Blir smörja in med lite smärtlindrande kräm för påskynda muskelläkningen. Så hoppas kunna sova gott ikväll ändå. Och att jag orkar köra träningspass imorgon också. Men då blir det mer andra muskelgrupper. Ta det lugnt med magpassen under morgondagens tänka bodypump pass. 
KÄMPA KÄMPA KÄMPA
Jobbig med lärorik dag på jobbet idag. Så var otroligt skönt att avsluta dagen på gymmet. Körde först sh’bam med massa dans. Träninsgvärk i magen sen igår så såg säkert ut som en stel pinne. Hehe. Sedan avslutade man med poweryoga. Det behövdes. Så mycket mjukare i kroppen nu. Men måste ta tag i det där med massage som jobbet erbjuder. Då hade kroppen mot bäst. 
Nu blir det lite tv innan sängen. 
NU STARTAR MAN IGEN
Efter vinkat av Jenny och Emma tog jag på mig de varma träningskläderna och cyklade ut till Vrinneviskogen. Där sprang jag 5km slingan. Klarade nästan hela. Bara små steg i gående. Men jag är sjukt stolt. Jag kommer säkert med stor säkerhet klara av att springa hela loppet jag tänkt springa nästa månad. 
När jag kom i mål så tog jag ett äventys tur med cykel för kanske finna mig en snabbare väg till skogen. Men ingen aning om det går fortare med den vägen jag hittade. Men min karta över Norrköping blev större iaf. Det är kul. 
Sedan när jag kom hem blev det plocka och städa lite här hemma. Sedan har ju inte tiden sprungit iväg så som det känns. Vi har ju fått vintertid så man blir ju så förvirrad varje gång man kollar på en klocka. Så jag stack till gymmet också. På gymmet cyklade jag först en mil. Sedan körde jag massa magövningar. Kommer kännas imorgon.
Nu är man hemma och har lite spa för sig själv. Precis haft ett ångbastu för ansiktet och sitter just nu med ansiktsmask. Sedan blir det en varm dusch. Därefter blir det nog inte mer utav dagen. Mat och tv innan man lägger sig coh välkomnar den nya veckan.