SPRUNGIT RUNT

På jobbet idag sprang man fram och tillbaka mellan sin egna avdelning och ortopeden. Så varför inte ha samma tempo efter jobb. Jodå. Cyklade till Willys. Storhandlade. Fick lite panik att jag inte skulle hinna till systemet idag. Så gick in på systemet i samma shoppingcenter som willysaffären ligger i. Cyklar hem med en kasse på vardera hantag på styret. En kasse i cykelkorgen. Och saker i väskan. När jag väl kom hem blev det in med allt där det hör hemma i köket. Sedan hann jag faktiskt till systemet en gång till. Hihi. Vid första besöket köpte jag inför konferensen nu imorgon och övermorgon. Andra besöket blev med allt inför helgen. Så mina mostrar kan ha det riktigt gött här. Haha. Sedan har man halvstädat här hemma. Dammsugaren kom inte fram idag. Klockan blev för mycket. Så på fredag får den åka fram. Men nu blir det sängen så man orkar morgondagen. 

SMILES NOT MILES

Massa springande runt och runt och runt banan på Borgsmo. Fast jag gillar nog springa i skogen mer. Blir ju lite hyr här. Haha. Men ändå kul att ha en träning där. Och när man är duktig belönas man. Efter träningen fick vi vara ett choklad medalj. Hihi. 

BORGSMO IP

Idag ska jag träna här. På löparbanan på Borgsmo IP. Ska bli spännande. SwedenRunners de har bra kontakter så man kan få hitta på lite skoj. Annorlunda skoj från det vanliga.