KATEGORIERNA
Idag har jag pillat lite på min blogg. Jag tänkte så sjukt stort med min nya blogg. Med massa kategorier osv. Men har smalat ner det nu. Detta för att jag inte skriver så mycket som jag tänkte mig att jag skulle göra. Men nu kan ju ni, mina kära läsare, finna ert favoritdel i min blogg bland kategorierna och om så önskas bara följa de. Så här tänkte jag nu förklara mina kategorier...
 
Livets små stunder
Här kommer de inläggen som jag inte kan lägga direkt under någon utav de andra kategorierna. Men undvik inte denna kategorien för det. Här kommer det upp inlägg som verkligen får en att njuta av stunden. Njuta av vad livet kan erbjuda. 
 
Träning
Denna kategorin kommer säkert användas mest. Då jag inte kan skriva om mitt jobb av sekretess. Och sedan att detta är det andra stora i mitt liv. Följ min resa till att börja utföra triathlon eller få insperation att själv träna. Jag tränar inte på något speciellt sätt. Jag gör det jag vill. Det i sig kan ju ge er insperationen att prova något nytt. Som för min crawlkursen (som börjar imorgon för mig).
 
Inredning
Denna kategorien är rätt stor också hos mig just nu. Då jag precis fått min egna ordentliga bostad som jag nu kämpar med att få så mysig som det bara går. Sakta men säkert blir det riktigt mysipysigt här. Huvudet bara bubblar av ideer hur jag vill ha det. Följ mig under resan hur jag utvecklar inredningen i mitt hem. Få tips på vart man kan finna saker och hur jag får min insperation.
 
Resor & Äventyr
Under denna kategorin kan ni följa mig under mina äventyr. Äventyr från enbart gå på gatorna i stan jag bor i, till resa runt i vårt vackra land Sverige, till resor utomlands. Varje dag är ett äventyr, men för mig är äventyr saker som jag inte gör varje dag. Nya saker att upptäcka finns överallt. Få inperation till finna äventyren.
 
Festligt
Många saker kan vara festligt. Och här kan ni läsa om en massa festliga saker. Myskvällar med goda vänner. Riktiga festliga fester. Festliga stunder hemma helt själv med god mat och dricka. Få insperation om mat och drinkar, eller häng bara med när jag festar till det i mina unga kropp. Haha! YOLO..
 
Skönhet
Alla människor har sin egna skönhet. Här under denna kategorin kommer jag skriva om hur jag tar hand om min kropp med olika krämer och behandlingar. Skönhet sitter på både utsidan och insidan. Vissa saker får vi sätta på huden eller ta bort från huden för finna det extra. Ibland räcker det med bara ta på sig någon snygg ouitfit. Så här under denna kategorin kan ni även läsa om vad jag har i min gaderob. Inga skelett, bara häftiga kläder som jag älskar. Våga vara dig själv och älska dig själv.
 
Detta är mina kategorier. Hoppas detta inlägg hjälper er att förstå grunden för varje kategori och att ni finner kanske er favorit om ni inte orkar läsa om allt jag hittar på i mitt liv. Glöm bara inte bort att leva ert liv, men jag ger er gärna tips.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress