AUGUSTIFESTIVALEN

Då har mam arbetat en vecka. Vidare info in i arbetslivet fortsätter nästa vecka. 

Men idag när man slutade två. Asså fattar inte att jag alltid har långhelg typ. Kommer alltid sluta två om fredagarna. Paradise!! 
Men efter en lång omväg hem för skulle checka ett skåp ifrån Jysk jag hat beställt. Det finns nu hemma men min cykel klarar inte hjälpa mig transportera det hem. Så får se ifall någon på jobbet skulle vilja hjälpa mig. Annars blir det hyra bil. 
Men efter omvägen hem blev det ner till resecentrum och fixa med resekarta. Asså det är inte lätt att hamna i enbart en ny stad i Sveriges. Ibland känns det som det är man har hamnat i ett nytt land. De fattar knappt vad man säger. Och sedan är de rätt otydliga med hur allt fungerar och tycker man verkar konstig för att man inte vet hur det fungerar. Suck. 
Men till slut kom kvällen och då tog jag mig en sväng på marknaden. Funnit mig massa saker jag ska handla imorgon när jah går där igen. Hihi. 
Och nu till inpå natten blev det fyrverkeriföreställning med låtar ifrån Prince. Fyrverkerier är alltid kul. Och med musik ger det spänning. Men asså jag har sett bättre framträdande med fyrverkerier och musik. När tivolit i Köpenhamn fyllde 150. Då gav de en show. Det jag såg ikväll var fint men inte något wow anser jag. Men ska ändå bort imorgon och se. Bara för fyrverkerier är så fint. 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress