HEMMASPA

Det är inte bara träna för hålla kroppens inre delar i toppform. Och att äta rätt också för kroppens inre goda form. Man måste ju även ta hand om kroppens yttre del för må bra. Det gäller både hygieniskt och psykiskt. När jag har hemmaspa blir det alltid start med en varm dusch. Med go och givande schampo och balsam. Och medan balsamen verkar så kör jag alltid ansiksskrubb och filar hälarna. Då får man fort döda hudceller och man gör något när man ändå väntar ut tiden för balsamet. 


Sedan blir det på med hårolja medan håret lufttorkas. Och så smörjer man ju in sina nyrakad ben. 

Detta gör jag visserligen varje gång jag duschar om jag inte är sjukt trött eller stressad för man ska iväg. 

Men som ikväll när jag gör en ordentlig hemmaspa så blir det efter man torkat fram med ångmaskinen. Så blir det sitta med ansiktet i den för verkligen öppna alla porer. Det är så otroligt skönt.  

Sedan blir det på med ansiktsmask. Provar en ny nu som jag köpte på Ullared. Smidig förpackning tycker jag. Så vi får se efter ett par användningar ifall den är lika bra som de engångsförpackningarna. 

Nu ska man måla tånaglarna. Då man jobbar inom vård och hälsa så blir det inget på fingernaglarna. Men under skor och strumpor kan man ju vara fin. 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress