PEPP TILL DEPP
Dagarna går ju i ett. 
I torsdag efter jobb i Linköping blev det zumba. Helt otroligt att instruktören kom ihåg mig. Haha. 
I fredags firade vi på jobbet med smörgåstårta att vi vunnit upphandlingarna. Sju år till har vi fått. En riktigt firar dag. 
Efter jobb stack jag till badhuset. Men det var ingen rolig träning. Vi var sex stycken på en bana. Och jag var den enda nya simmaren. Alla andra var typ elit simmare. Inte kul. Fick tips från en. Det var ju snällt men hela samtalet kändes konstigt men tackar för alla tips. Sedan fanns det andra på banan som klaga över mig hela tiden. Så tydligen får man inte bli bättre när man är ny. Förlåt men jävla idioter. Ge mig plats att kunna bli bättre så ni inte kan klaga över mig mer. Idioter idioter idioter. Såna människor ger en så dåligt självförtroende. 
Men idag har jag peppat mitt självförtroende med ny baddräkt. Ingen ska stoppa mig för mina drömmar. Alla är vi nya nån gång. Många kanske lär sig saker som barn men jag lär mig mycket nu som 23 åring. 
Idag blev det träningskläders shopping. Blev ett par träningsbyxor, ett par kompressionsstrumpor, två sportbh, två tröjor och baddräkten. 
Men man har även fått pepp ifrån kusin denna veckan. Hon har skickat tre simmössor till mig. Så snällt av henne. 
Idag palla jag inte mycket träning men peppen är igång. Man får ju ha sina deppiga dagar också. Jobbigt men imorgon ska jag på det igen. Men en promenad till kyrkogården blev det idag. Det är ju ändå alla Helgona.  (null)

 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress