FRÅN DANSGOLV TILL JÖNKÖPING
Jag har ju blivit så dålig på att blogga just nu. Men händer så mycket så hinner inte. Och sedan bråkar den uppdaterade blogg.se appen med mig. 
Men senast nu i helgen kom Ellinor på besök. Vi gjorde stan osäker och såklart dansgolvet på lördagskvällen. Hade en sjukt rolig kväll och helg. Går inte att beskriva. Livet är helt galet roligt med Ellinor. Längtar så tills vi ses igen och hittar på våra bus och lever livet som man ska.
I måndags hade jag min sista nybörjar crawl träning. Tränaren är stolta över oss. Jag är sjukt imponerad över mig själv. Nu ska man bara hålla igång det själv. Blir tyvärr ingen fortsättningskurs nu då så få anmälde sig så de valde att ta bort kursen för nu. Så håll tummarna att jag kan gå den i januari.
I tisdags var det löparträning med SwedenRunners. Så mörkt det börjar bli nu fast vi ändå springer ibland på elljusspåren. Så läskigt att springa i mörkret. Har sån träningsvärk i magen idag efter tisdagsträningen. Körde någon Tauff Incline. Form av styrketräning i intervaller. Kul men kämpigt. Efter träningen i tisdags bjöd tränarna på RÅ shot. Fick två olika smaker. Rödbeta och Lingon, och Ingefära. Än bara provat rödbeta och lingon. Den var vidrig. Kommer aldirg ta den igen. Än inte provat ingefäran men hört gott om den. Så hoppas att den kanske är något som faller en i smaken som man kanske vill prova och ta efter träningarna. 
Igår blev det jobb i typ två timmar. Sedan satte jag mig i bilen och körde ner till Jönköping. Där gick jag på en centralproduktionsutbildning. Mycket intressant och kul att få lära sig mer om företaget TeamOlmed och även få möta alla på vårt huvudkontor. Mest har utbildningen nog get mig tankar på hur jag i framtiden kanske vill hjälpa företaget. Men vi får se hur min framtid går. Idag kom man tillbaka och jobbade i ungefär två timmar innan jag åkte hem. Varit gött att bo på hotell men skönt att vara hemma. Men fick iaf sova på John Bauers hotel som jag alltid velat bo på i Jönköping. Och äta på Esters Restaurang.
Ikväll har man städat för imorgon får man besök utav Jenny och Emma. Ska bli så himla kul. Snacka om att det kommer bli en bushelg. Hihi!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress