MYCKET HAR HÄNT

Det har hänt en massa nu sen jag senast skrev. Inte hunnit skrivit för varit social. Och ibland inte haft tid. 

I torsdags förra veckan åkte jag iaf tillsammans med mina kollegor till Lugna Landet där vi träffade personalen ifrån Linköping och Motala inom TeamOlmed för en länskonferens. Stannade där till fredag. Möten. God mat. Och såklart femkamp. Massa skratt och snack. Asså rummen vi bodde i. De var inte rum. De var lägenheter. Helt galet. Så vi hade det riktigt gött. 
I lördags kom mina två mostrar hit till Norrköping. Jag välkomnade dem med vars en blombukett och kort. Båda fyllde år nu i början av veckan. Vandrat runder i Norrköping city. Även satt upp tavlor i min lägenhet. Värsta projektet det asså. Vi hade sån tur sen. Var kulturnatt denna helgen. Så vi gick och lyssnade på olika band under kvällen. Hur trevligt som. Bara otur att alla restauranger var bokade så vi fick äta hemma. Men vi köpte hem mat iaf. Så lite lyx. Handlade ifrån spicy hot. Asså vi köpte för tre personer. Jag fick tre matlådor. Snacka om stora portioner. 
Söndagen däremot blev det brunch på Lingon Fabriken. Oj oj oj. Mer lunch än frukost om nu frågar mig. Men otroligt gott. Mums mums mums. 
På måndagen fyllde min ena moster år, den andra fyller år idag ( GRATTIS TILL ER KÄRA MOSTRAR). Men båda hann upp innan mig. Så jag fick ändå äta frukost själv. Sedan visade man dem vägen till stationen när man själv cyklade till jobbet. Nu är dem i Blekinge där min syster nu fått nycklarna till sin första egna lägenhet. 
Igår då var det jobb i Linköping för mig. Slipat en massa inlägg. Och när man kom hem blev det städa här hemma innan kvällens träning. Crawlkurs. Inte tränat själv på länge. Inte hunnit. Tror inte jag kommer hinna träna mycket själv denna månaden. Iväg något varje vecka. Oktober har bara precis kommit men jag ser nästan redan slutet. Haha. Men det går bra för mig att crawla. Tränaren ger gång på gång tummen upp. Och det är ju bra. 
Idag jobbade man hemma i Norrköping iaf. Och haft en riktigt bra dag. Fått erbjudande att skriva på ett tillsvidare kontrakt. Alla är nöjda med mig och därmed valt att tillsvidare anställa mig. Yeppy!!! Och med det får jag skriva på trygghetsavtalet inom företaget vid upphandlingarna. Med detta har jag jobb i 12 månader ifall företaget förlorar upphandlingen. Sedan äntligen klarat de sista pappersbitarna. Så nu väntar kollegorna på tårta. Haha. 
Annars ikväll har det varit löparträning med SwedenRunners. Mörkt och kallt ute. Fast en varm dusch fryser jag just nu. Inte kul. Men snart blir sängen varm. Avslutar denna dagen med att ha sett den hundrasen jag vill ha på vägen hem ifrån träningen. En Basenji. So in love! 
Nu blir det mys i sängen framför en serie inna man släcker helt för idag. 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress