SHOPPINGHELG

Nu blir det bildbomb här på bloggen. Inte jättebra bilder men så det händer något här på bloggen. 

Hela denna helgen har man shoppat. (Fast tränade simning lördagsmorgon.) 
Igår cyklade jag ut till Ingelsta shoppingcenter. Där blev det först in på XXL där jag köpte mig ett nytt regnställ. Äntligen! Nu ska jag förbli torr när regnet faller. 

Sedan köpte jag även en reflexväst och en pannlampa. Nu är man utrustad för passen med SwedenRunners. Det har ju blivit mörkt nu om kvällarna. Så reflexen och lämpan kommer behövas. 

Sedan cyklade jag bort till Lager157. Där fann jag mig ett grönt linne och ett svart och en vitt. Dem har ju sjukt bra priser om man nu skulle ha dåligt med pengar. För den svarat och vita linnet betalade jag 30kr styck. 

Därefter blev det bort till Club Xprs. Där fann jag mig en tröja jag bara älska. Och därmed kunde jag inte välja färg och tog därför två. Hihi. 

Sedan fann jag mig två koftor. Asså den svarta avgudar jag. Den kommer bli min stora favorit i garderoben. 

Jag avslutade sedan lördagen med sushi ifrån sushi yama. Så otroligt gott. Man ska una sig själv och det har jag gjort denna helgen. Fick även höra det under konferensen jag var på i Stockholm att vi ofta glömmer bort oss själva. Vi ger så mycket mer till andra och även till våra maskiner så som bilar osv. Men denna helgen har jag köpt saker till mig. Jag har unat mig själv. 

Och idag fortsatte shoppandet. Var idag på köpcentrena Domino, Linden och Spiran. 
På New Yorker fann jag dessa fin-mjukisbyxorna. So in love! 

Men på Bikbok fann jag mina nya party kläder. Asså omg omg omg. Fann byxorna. Byxor jag länge letat efter. Och med hjälp av personalen fann jag denna underbara linnet. Detta blir kanske kläderna till utgången nästa helg. 

Sedan blev det stooor shopping på HM. Fynda fler trosor och massa rea bher. Fyndade även massa linnen på rea där. Asså HMs rea är helt otroliga. Har man tålamod kan man verkligen finna bra saker för inga pengar alls. Förutom underkläder då blev det ett svart ocj ett vitt linne av min favoritlinne på HM. 

Sedan två olika gråa nyanser i linnen. Den Emma var på rea hihi. Rea som sagt gillar vi oavsett om man har pengar ändå eller inte. För med rea kan man köpa ännu mer. Hehe hihi. Och på rean fann jag även denna rosa linne som jag bara blev tvungen att köpa. Kommer peppa till en under träningspass och även passa att ha till semestrarna påväg till stranden. Hehe. 

Och sen köpte jag mig tre nya pyjamaser. Så nu kommer man bli extra glad när man ska hå och lägga sig. Och göra andra glada av avensjuka när det är läggdags. Hihi. 

Så jag har funnit mig en massa bra saker denna helgen. Äntligen är garderoben uppgraderad. Som detta varit efterlängtat. Nu ska jag njuta av mina nya kläder sjuuukt länge. Nästa inköp blir fler träningskläder. Men det blir nästa månad. För då behöver jag extra motivation för träning. Då ska jag komma igång ordentligt igen. 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress