FYLLT PÅ

Blev lite shopping idag med. Först bort till HM HOME. Där har jag nu flera gånger gått och kollat på skålar. Gråa matskålar. Blivit så kär och idag köpte jag hem sex stycken. De passar så bra in bland mina andra tallrikar. En liten färgklick. Så nu kan jag äta skålmat ordentligt. Hihi. 

Sedan blev det bort till Clas Olsson. Där handlade jag mig en toalettpappershållare. Syrran såg den när vi var ute på stan i Trelleborg en gång. Och här som jag bor nu finns det ingen hållare för toalettpappersrullen. Men nu har jag det. 
Där införskaffade jag mig även världens sötaste kaffekokare. Jag dricker inte kaffe. Men mina gäster brukar göra det. Så bra att ha en hemma.
Så mycket utav det jag nu byter ut här hemma ska få ett nytt hem i Karlskrona. Syrran behöver ju också saker. Har en hörna här hemma nu som växer med saker som ska med ner. Om 14 dagar är man med mamma och syrran och inreder hennes nya hem. 
Händer en massa saker här nu. På torsdag åker man på länskonferens med jobbet. Nästa helg får man besök utav mina mostrar. Helgen därefter åker man ner till Blekinge. Veckan där efter bär det av mot Stockholm för konferens med ortopedskoteknikerna. Veckan där efter ska jag på handutbildning med kollegorna. Och till den helgen kanske man får besök av min kära vän Ellinor. Och i sista hela veckan i nästa månad åker jag till Jönköping några dagar för utbildning. Sedan kommer kusin och kusinbarn till mig i sista helgen. Sedan är det ny månad (igen). Tiden går fort när man har kul och jag kommer ha en massa skoj. 

Isabell Hedberg

Jättefina skålar! :D

Svar: Visst e dem 😍
Lina Thomasson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress