GRÖT & MÖRKER

Igår var det simning. Gick ändå bra fast jag inte stack till badhuset i helgen. Inte lätt när man har feber. Inte tränat mycket förra veckan. Och denna veckan blir det inte mycket heller. Hoppas kroppen kan vila upp sig ordentligt då jag inte hinner träna så värst mycket. 

Men igår var det som sagt simning. Det känns bra. Med övning så kommer det bli riktigt bra. Fick beröm av tränaren att jag har snygga bensparkar. Armarna är nästan där de ska vara. Andningen har han inte packat ut men det har jag konstaterat att det är ett stort problem som jag får jobba med. Fick även beröm av en i gruppen. Han tyckte jag såg proffsig ut när jag körde. Haha. Jag tror det då bara var tur. Men man får ändå besvarat att det ser inte så hemskt ut som det känns. 
Idag börjar man dagen med gröt. I en av mina nya skålar. Så himla grann skål. Love it. Gröt tillsammans med kanel och mjölk. Lite julkänsla här. Det är fruktansvärt mörkt ute. Så gröten och mörkret får det kännas som juletid. Men juletid är på ingång. Bara några månader till sen är vi i december. Tur man har köpt lampor till cykeln. Det får nog bli att inviga den också idag. 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress